Privacybeleid

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van perfectnutrition.shop is een belangrijke taak voor ons. In deze privacyverklaring vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt, hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden en wat ons cookiebeleid is.

Deze privacyverklaring is van toepassing als je onze website bezoekt, een bestelling plaatst of een overeenkomst met ons sluit.

Onze gegevens

Perfect Nutrition Supplements
kempenlandstraat 13
5061 XR Oisterwijk
Kvk-nummer: 69947961

www.perfectnutrition.shop
Info@perfectnutrition.shop

Algemeen

Perfect Nutrition Supplements respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Perfect Nutrition Supplements zal je persoonlijke gegevens niet aan derden geven, noch verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen, mits die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling van een bestelling worden deze gegevens opgeslagen in ons WooCommerce systeem en worden tevens gebruikt om een correcte factuur te kunnen opmaken. Perfect Nutrition Supplements gebruikt hiervoor altijd een beveiligde betaalomgeving. Jouw betalingsgegevens worden verwerkt door Mollie en e-mailberichten worden verstuurd via MailChimp. Let er op dat zowel WooCommerce, Mollie en MailChimp hun eigen gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring hanteren.

Welke persoonsgegevens wij verwerken en voor elke doeleinden?

Per activiteit is hierna beschreven welke persoonsgegevens wij verwerken, voor welk doel wij die persoonsgegevens gebruiken en welke verwerkingsgrond wij benutten voor de betreffende verwerking.

Als je iets bij ons bestelt

Bij iedere bestelling die je bij ons doet, verwerken wij de volgende persoonsgegevens.

  • Voor- en achternaam
  • (Optineel) bedrijfsnaam
  • Bezorgadres (land, straat, huisnummer, postcode en woonplaats)
  • (Optioneel) factuuradres (land, straat, huisnummer, postcode en woonplaats)
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Wij verwerken deze persoonsgegevens om je bestellingen te kunnen verwerken en om eventuele vragen over je bestelling te kunnen beantwoorden. De verwerkingsgronden die wij gebruiken zijn het uitvoeren van de overeenkomst die wij met je hebben gesloten en het nakomen van onze wettelijke verplichtingen. Denk hierbij aan onze wettelijke administratieverplichtingen.

Als je een account aanmaakt

Om het bestellen makkelijker te maken kan je er ook voor kiezen om een account aan te maken. Als je een account aanmaakt en de betreffende gegevens invoert, verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Ingevoerde adressen in het adresboek
  • Overzicht van je bestellingen
  • Reviews
  • Je favorieten
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Wij verwerken deze persoonsgegevens om je bestellingen te kunnen verwerken, om eventuele vragen over je bestelling te kunnen beantwoorden en indien nodig je telefonisch of per mail benaderen voor het uitvoeren van onze dienstverlening. Wij gebruiken je favorieten, overzicht bestellingen en reviews om inzicht te krijgen in de voorkeur die je hebt voor onze producten. De verwerkingsgronden die wij gebruiken zijn: het uitvoeren van de overeenkomst die wij met je hebben gesloten, het nakomen van onze wettelijke verplichtingen en ons gerechtvaardigd belang om inzicht te krijgen in de productvoorkeuren van onze klanten. Hiermee kunnen wij de samenstelling van het assortiment aanpassen aan de voorkeuren van onze klanten.

Als je rondkijkt op onze website

Als je onze website bezoekt en daarop rond kijkt verwerken wij de volgende informatie:

  • Bij benadering je locatie op basis van een deel van je IP-adres
  • Wat je doet op onze website, bijvoorbeeld wat je aanklikt
  • Je type internetbrowser en het type apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken

Wij verwerken deze gegevens op basis van ons gerechtvaardigd belang om de website te verbeteren en om inzicht te krijgen in de productvoorkeuren van onze klanten.

Wanneer wij je onze nieuwsbrief sturen

Met onze nieuwsbrief maken we je graag attent op nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen. Als je gebruik maakt van onze nieuwsbrief, verwerken we de volgende informatie:

  • E-mailadres
  • Waar je op klikt in de nieuwsbrief.

Wij gebruiken je e-mailadres om de nieuwsbrief aan je te sturen. Dit doen wij uitsluitend als wij daarvoor toestemming van je hebben gekregen. Je kan je op ieder moment afmelden van de nieuwsbrief door te klikken op de afmeldlink in de nieuwsbrief of door in je account je toestemming in te trekken. Wij gebruiken je klikgedrag om vast te stellen voor welke onderdelen van de nieuwsbrief je interesse hebt. Die informatie gebruiken wij voor het samenstellen van ons productaanbod op de site. Wij verwerken je klikgedrag op basis van ons gerechtvaardigd belang om inzicht te krijgen in de productvoorkeuren van onze klanten.

Beveiligde verbinding

Alle gegevens die je met ons deelt via de website wordt via een beveiligde verbinding (SSL) aan ons verstuurd.

Bewaring persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.

De gegevens die worden bewaard voor het voldoen aan onze verplichtingen op basis van de te sluiten of te sluiten overeenkomst bewaren wij niet langer dan nodig is.

De gegevens die worden bewaard voor het versturen van nieuwsbrieven, algemene of gerichte aanbiedingen of het verzoek tot deelname aan een klantenonderzoek worden bewaard tot het moment dat jij je toestemming daarvoor intrekt.

De gegevens voor jouw account worden bewaard tot deze wordt verwijderd. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van een review.

De gegevens die wij bewaren teneinde fraude te voorkomen bewaren wij niet langer dan nodig is.

Tot slot bewaren wij een deel van jouw gegevens teneinde te voldoen aan onze fiscale wettelijke bewaarplicht van 7 jaar na de vervaardiging van die gegevens.

Jouw privacyrechten.

Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar info@perfectnutrition.shop met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.

Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Daarnaast heb je (onder omstandigheden) het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die je hebt gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Stuur je verzoek naar info@perfectnutrition.shop. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Wij willen je ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ons cookiebeleid

Perfect Nutiriton Supplements maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Zo maken wij gebruik van functionele cookies om de webshop goed te laten functioneren en analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden in onze webshop.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein bestandje dat jouw voorkeuren voor onze website opslaat op jouw computer, tablet of smartphone. Bij een volgend bezoek kan de website die informatie weer opzoeken en gebruiken voor een betere ervaring op de website.

Waar zijn cookies voor nodig?

Wij zetten cookies in voor verschillende doeleinden. Zo gebruiken wij functionele cookies die noodzakelijk zijn om de website goed te laten functioneren. Daarnaast gebruiken wij analytische cookies om inzicht te krijgen in het verkeer op onze website en hiermee de website gebruiksvriendelijker te maken.

Weet een cookie wie ik ben?

Nee, cookies registreren geen persoonlijke gegevens zoals je naam, adres, leeftijd of andere persoonlijke gegevens. Cookies onthouden alleen je voorkeuren en interesses op basis van je surfgedrag.

Welke soort cookies gebruikt Perfect Nutrition Supplements?

Google Analytics

Doel: Met Google Analytics worden anoniem, statische gegevens over het gebruik van de website verzameld met als doel de website te optimaliseren voor een betere gebruikerservaring.

Wat wordt er gedeeld? Google deelt anonieme data met derden.

Bekijk hier het privacy statement van Google

Hotjar

Doel: Dankzij Hotjar kunnen de activiteiten op deze website worden gevolgd via zogenaamde heatmaps. Door gebruik te maken van de heatmap-dienst van Hotjar, kan Perfect Nutrition Supplements bijvoorbeeld zien hoe ver gebruikers scrollen, hoe gebruikers op deze website navigeren, op welke links gebruikers klikken en hoe vaak gebruikers op de links klikken.

Je hebt te allen tijde het recht om op persoonlijke gronden bezwaar te maken tegen dergelijke verwerking. Om gebruik te maken van dit recht kun je het verzamelen van gegevens op elk moment beëindigen door de instructies te volgen op: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out.

Liever geen cookies?

Wanneer je liever geen cookies ontvangt, kun je op ieder gewenst moment je voorkeuren in je browser aanpassen. Open hiervoor je browserinstellingen en bekijk je cookie voorkeuren in je privacy- of veiligheidsinstellingen. Na het verwijderen van je cookies zullen je voorkeursinstellingen voor onze webshop verloren gaan. Het is mogelijk dat je na het verwijderen van cookies nog wel advertenties van Perfect Nutrition Supplements ziet, niet alle advertenties die Perfect Nutrition Supplements gebruikt zijn gerelateerd aan cookies. Wijzigingen in je cookie instellingen hebben alleen betrekking op het apparaat en de browser die hierop wordt gebruikt. Gebruik je meerdere apparaten of browsers? Herhaal dan de handeling(en) op ieder apparaat en in iedere browser om cookies te verwijderen.

Toestemming

Door de informatie en de diensten op perfectnutrition.shop te gebruiken, ga je akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Let op: Als je geen toestemming geeft voor het plaatsen van cookies kunnen wij niet garanderen dat onze website of een deel daarvan naar behoren werkt.

Vragen

Als je meer informatie wilt ontvangen of vragen hebt over de privacy policy van Perfect Nutrition Supplements en specifiek perfectnutrition.shop, kun je ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@perfectnutrition.shop.

Wijzigingen

Perfect Nutrition Supplements behoudt te allen tijde het recht het privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Datum laatste wijziging: 1 mei 2019

Perfect Nutrition Supplements

Wij gaan voor perfectie, jij toch ook?

Bezoek de webshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    (Wij delen jouw gegevens nooit met anderen en zullen deze nooit verkopen)